fredag 4. mai 2012

Ny seier til DFI jentene

Ekholt jentene vil utvilsomt ta mange poeng på hjemmebane, laget har gode spillere i alle lagdeler. Det var derfor en god prestasjon å reise hjem til Drøbak fra Ekholt på onsdag med 3 poeng og en 4-1 seier. Vi var også i denne seriekampen det beste laget, vi produserte klart flest sjanser og ville mest. Periodevis viste vi bra spill og bra bevegelse offensivt, samtidig som forsvarsrekka har god kontroll. De gangene Ekholt kom gjennom ryddet Milla godt opp. Hun spilte en ny god kamp som keeper. Ida Marie og Siril debuterte for laget i seriespill på 11-er nivå. Siril scoret også et flott mål. God innsats av begge debutantene. Hele forsvarsrekka spilte en ny solid kamp, denne gangen vil jeg fremheve Jenny sitt meget gode og kontante stopperspill, hun fikk vist hvorfor hun er en kretslagsspiller. Midtbanen fungerte også bra, ny meget god kamp av Pernille som igjen viser stor løps- og arbeidskapasitet. Sofie spilte også en meget god andre omgang, denne gang tøffere i taklingene, flere gode løp og et flott skudd fra 16 meteren som gav oss 4-1. Malin viste at hun er på full fart tilbake i god løpsform, ny solid kamp. Elise fikk også vist at hun har mye på gang, det er like før det løsner. Alt i alt en ny bra gjennomført kamp av hele laget. Vi skal i slutten av mai møte de to antatt sterkeste lagene i KM-serien; Ås og Askim. Vi skal bruke tiden fram til disse kampene til å heve oss ytterligere. Først møter vi Soon hjemme på Seiersten gressbane tirsdag 15. mai klokken 1730.