onsdag 23. mai 2012

Imponerende innsats i kampen mot Ås

Skal man vinne jevne fotballkamper, mot gode motstandere, må man ha styrke både i hodet og i beina. Tirsdagens bortekamp mot Ås i varmen ble en kraftutfordring for begge lag.
Vi viste nok en gang at vi ønsker å ta initiativet og prestere fra første spark på ballen. Det er lett å være trener når jeg opplever, som i går, at alle 15 spillerne i troppen har forberedt seg godt og gleder seg til å spille. Dette viser at vi i løpet av vinteren og våren ikke bare har videreutviklet ferdigheter med beina, men at alle spillerne også har blitt tøffere i hodet. Vi møter til kamp sterke i troen på at dette skal vi klare sammen. Vi viser trygghet og er støttende overfor hverandre i de oppgavene laget skal løse sammen på banen. Slike holdninger gir resultater.
 
Vi vinner en fortjent seier mot Ås fordi vi vil mest og er gjennomgående det beste laget. Mange av spillerne fortjener betydelig skryt for gode prestasjoner i går. Jeg skrev for et par uker siden at Elise har ting på gang. Det viste hun til fulle i går. Slik hun herjet med det gode Ås forsvaret er meget imponerende og helt sikkert en ny erfaring for Ås laget. Samspillet mellom Elise og Selma begynner også å finne sin form. Hele forsvarsrekka spilte en ny meget god kamp. Her vil jeg fremheve at vi får til det vi har trent på i det siste; å bli enda tøffere i duellene ved at vi tør å vise muskler å gå inn i kroppen på motstanderen. Vi begynner også å få til sideforskyvninger på en måte som gjør oss mer kompakte bakover. Godt jobba Ingrid, Jenny, Julie og Nora! Bakerst stod Milla nok en ny meget god kamp i mål med mange gode redninger.
 
Midtbanen hadde en meget krevede jobb i denne kampen. Det ble mange krevende løp offensivt og defensivt i varmen. Vi opplever her betydningen av det jeg har "stresset" på gjennom vinteren og våren; vi må opp i løpskapasitet. Meget god kamp av alle som spilte på midtbanen i går; godt jobba: Pernille, Sofie, Emilie, Malin, Siril, Sandra, April  og Ida Marie! Det overtaket vi skaper på midten gir oss muligheter fremover, samtidig som vi tetter bakover. Det laget som vinner midtbanen vinner normalt kampen.
 
Vi har en ny utfordrende kamp neste onsdag hjemme på Frogn KG mot Askim1, som vi tapte 1-0 for i treningskamp i mars. Vi skal bruke de to kommende treningene på å legge et best mulig grunnlag for å revansjere vårens tap mot Askim1. Spiller vi på ny opp mot det vi er gode for og bestemmer oss for at vi vil vinne - klarer vi også det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Upassende kommentarer vil bli slettet! Passende kommentarer for stå :-)