onsdag 30. mai 2012

I dag lærte vi noe av Askim

I dag møtte vi gode, løpssterke og aggressive Askim. Det gjorde at vi fikk få mulighetene til det vi liker best; styre kampene i vårt tempo og spille motstanderlaget ut. Det fine med dagens tap er at vi skal bruke denne kampen og dette 0-4 tapet til å utvikle oss videre, kanskje nok til at vi kan ta revansje i Askim til høsten. Det jeg vil trekke ut av dagens kamp er:

• Flere i laget må opp i løpskapasitet, det betyr både kondisjon og fart. De som har vært jevnlig på treningene i vår henger godt med idag andre sliter.
  • Betydningen av å ville vinne dueller og være først på ballen skal ikke undervurderes
  • Hodet bør være forberedt når kampen starter, Askim spillerne takker nok Justin B på hjemreisen
  • Betydningen av å møte jevnlig på treninger. Trenings frammøtet har vært varierende siste ukene, trener man ikke jevnlig blir overgangen til tøffe kamper som i dag krevende.
  • Vi må bli bedre til å beherske høy intensitet - gjøre de riktige valgene

Jeg ser også flere positive trekk i laget. Vi løfter oss betydelig i 2. omgang og kommer godt inn i kampen igjen. Vi viser da at vi vil vinne. Flere av spillerne spilte godt, men samtidig blir laget som helhet for ujevnt i perioder. De jeg vil trekke fram i dag er Elise, Jenny, Milla, Siril og Selma. Pernille gjør en god 2. omgang. Vi lærer av dette. Neste uke er vi tilbake på vinnersporet.
Igjen takk til fanklubben - gutter99 - for godt oppmøte og god støtte til jentelaget.