onsdag 10. oktober 2012

Godt gjennomført kamp mot Berg

I kampen mot Berg i går fikk vil til mye av det vi har trent på og snakket om. Det gav en solid 15-1 seier. Siste kvarteret av andre omgang skapte vi fortløpende den ene sjansen etter den andre; fordi vi brukte banens bredde, var først på ballen og hadde god bevegelse i laget. Vi scoret også fem flotte mål disse siste 15 minuttene. Stolt og meget fornøyd trener og publikum på sidelinjen opplevde med beundring hva dere fikk til. Hele laget spilte godt og viste solid innsats i gårsdagens kamp. Sofie sin 2. omgang i midtforsvaret var super, meget solid stopperspill. Elise viste fysikk og fart i 1. omgang og scoret det ene målet etter det andre, også i 2. omgang viste hun mye godt spill. Forsvaret med Julie, Ingrid, Jenny, Sofie, April og Nora spilte solid og stoppet de Berg angrepene som kom - noe som gjorde at det ble en kald og rolig kveld for våre gode keepere Milla og Malin. Pernille løftet seg utover i kampen og hadde full kontroll på midtbanen i andre omgang, godt støttet av Siril, Milla og Emilie. Jenny viste gang på gang hva gjennombruddskraft og fart på sidene betyr for å skape gode sjanser og mål. Selma spilte en solid kamp på topp, skapte store utfordringer for Berg sitt forsvar med bevegelse og fart. Alt i alt en meget godt gjennomført kamp.

Til slutt en utfordring vi bør jobbe med; å snakke sammen på banen. Her er jeg litt rådløs - hvordan få jenter som prater så mye sammen før og etter kamp til å også begynne å snakke sammen også når vi spiller kamp? Tips mottas med takk.

Neste tirsdag spiller vi sesongens siste kamp, hjemme mot Rapid Athene på kunstgresset tirsdag.