søndag 28. oktober 2012

2. og 3. plass i "alle jenter på banen Cup" Østfoldhallen

Vi stilte med 2 jevne lag i "alle jenter på banen" Cup i Østfoldhallen i dag. Våre jenter hadde skumle hensikter denne dagen og begge lagene spilte seg  frem til semifinale på hver sin bane ved å vinne alle sine innledende kamper på en overbevisende måte. Skulle vi oppleve at våre to lag skulle møtes i en finale?. Det så lyst ut. Det ble en nervepirrende stund for tilskuerne da speaker  ropte opp scoringene i  begge kampene og hvor begge kamper var svært jevne. Begge våre lag førte  kampene helt til noen få minutter gjenstod. DFI1 måtte til slutt gi tapt mot sterke SFK etter å ha ledet komfortabelt 4-0, men kreftene holdt ikke helt inn i dag og de ble raskt hentet igjen og tapte knepent 7-6. SFK var klar for finalen og skulle møte våre DFI2 jenter i finalen.
DFI2 hadde spilt mange kamper uten innbyttere og var blitt veldig møre i musklene, lattermilde og slitne. Flott at Milla og Elise kunne hjelpe til som innbyttere for DFI2. Finalen ble så tett og spennende en finale skal være, og det så lenge lyst ut da kampen vippet på 2-2. Mot midten av 2. omgang fikk SFK 3 lettvinte og raske mål. DFI2 reduserte like før full tid i en skikkelig sluttspurt, men klarte ikke å hente inn nok mål. Det endte med tap 5-3. Da dagen ble lengre enn planlagt ble det nok litt lite mat og drikke på noen av spillerne. En lærdom å ta med seg videre.  Men, for en fantstisk kveld  jenter!  2.plass og 3. plass av 24 lag er en rå prestasjon av samtlige jenter.
Gratulerer med en meget bra Cup målt til karakter 6 jenter!!