onsdag 19. september 2012

Stolte av dere jenter...

Vi var så nære, så nære et velfortjent poeng mot meget gode Askim jenter i går kveld. Etter at vi tok tak i kampen på stilllingen 0-2 og velfortjent fikk 2-2 stod kampen lenge og vippet. To-tre minutter på overtid scorer Askim og vinner noe ufortjent 3-2. Så små marginer er det av og til i fotballen og så brutalt kan det være å minste det poenget vi hadde fortjent helt på slutten. Vi møtte et meget godt og organisert Askim lag som er vant med å styre kampene sine. I første omgang ble det mye lange baller fra begge lag uten at de store sjanser ble skapt. I andre omgang tok vi mer grep i kampen og vi vant de fleste dueller og skapte flere muligheter. Innsatsen av alle spillerne var formidabel i andre omgang og vi hadde lenge Askim på gyngende grunn, selv om de også produserte gode angrep. Selv om det er mye positivt å trekke ut av denne kampen er det også noe å lære. Når vi har ballen bør vi i enda større grad søke å bruke bredden i vårt offensive spill. Det betinger som vi har trent på, at det er mer bevegelse foran på banen og at vi i midtbaneleddet mindre grad slår baller  fremover og inn i midten av banen. Når vi møter så gode midtstoppere som Askim har så bør vi heller komme rundt på kantene. Det lykkes vi i mindre grad med i går. Nå skal vi rette blikket mot de tre gjenstående seriekampene denne høsten. Vi kan også håpe på at Ås klarer å ta poeng borte mot Askim om to uker.
Godt gjennomført kamp i går jenter, stolte av dere alle.