mandag 18. juni 2012

Forventninger til oss foresatte og til ungdommen vår

Hei!
 
Først, morsomt at poden din nå er serieleder for østfold krets. Det skal du som forelder være stolt av!
Siste seriekamp før ferien er bortekamp mot Rapid Athene og denne kampen blir en real styrkeprøve for jentene. Her må jentene hente frem musklene sine, være først på hver ball, tett på motsanderens kropp og i tillegg ha en skjerpet psyke for å sikre serieledelsen over sommeren.
 
I dag stilte jeg opp 30 minutter som trener for Helge og ble med på resten av treningen.
I dag stilte det kun 5 jenter på trening og syntes det var litt trist at ikke flere kunne stille.
 
Helge legger ned utallige  timer på jentene våre hver eneste sesong(gratis), og vi foreldre får samtidig  tid til å pleie oss selv på den ene eller andre måten. Nå er det helt sikkert mange som har reist bort eller har andre gode grunner for sitt fravær. Men husk, søndagen settes av som en helt ordinær treningsdag i deres kalender.
Det er på sin plass å minne om at treningene tirsdag, torsdag og søndag er obligatoriske! Dette er et minimum av treningsgrunnlag som jentene faktisk trenger på dette nivået og fremtidig nivå. Fravær skal varsles til Helge sms/tel/mail i god tid før treningen starter. Treningene på søndager har Helge bevisst lagt ut til senere på dagen for at man skal kunne foreta andre hyggelige sysler med venner og famile tidligere på dagen.
 
Jentene har utviklet seg enormt mye i år, leder serien og har det gøy med gode venner. Men, skal de unngå skader, utvikle seg videre kondisjonsmessig/teknisk og bli stabile fotballspillere forutsetter det at de får en jevn og forutsigbar treningsmengde gjennom hele uken. Her må vi som foreldre ikke være redd for å trykke litt på ved  tunge dager. Ta på din egen treningsdrakt og følg poden til trening kanskje?
 
Da håper jeg vi foreldre kan love hverandre : snakk positivt hjemme om hva treningen bidrar til for podens liv nå i dag og i fremtiden. Bra fysikk=bra hode=ork til å gjøre mer gøy
 
Husk, flere kommer uten mat i magen på trening, noe som ikke er bra. Det er viktig å innta drikke og næring før trening og selvølgelig etter trening også.
 
Vi sees i moss:)
 
Ole Morten
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Upassende kommentarer vil bli slettet! Passende kommentarer for stå :-)