tirsdag 21. august 2012

Godt gjennomført kamp mot Ekholt

På en utmerket gressmatte på Seiersten hadde vi i dag besøk av et innsatspreget Ekholt lag. Kampen bekreftet at det ikke er så stor forskjell på topp og midt på tabellen. Skal vi vinne kamper i KM serien handler det om å være forberedt, vise innsatsvilje, være tålmodig og ikke minst være tøff og presis i nok både i forsvars- og angrepsspillet. Vi vant en fortjent 6-1 seier etter en god andre omgang, hvor vi fikk mer fart og presisjon i angrepsspillet vårt. Vi har fortsatt forbedringspotensial i å kunne utnytte banens bredde noe bedre enn det vi gjorde i dag og i forrige kamp. Alt i alt solid innsats og bra spill, spesielt positivt at vi klarer å skru opp tempoet når vi trenger det i andre omgang. Ny solid kamp av forsvarsrekka og keeperne våre. Nå har vi to uker til neste kamp mot Soon.