onsdag 25. april 2012

Vel gjennomført serieåpning

For fotballspillere er sesongens første seriekamp alltid fylt med spenning. Etter en lang vinter med mange timers trening i mørke, kulde og snø får vi den etterlengtede pekepinn på hva vi har lært og hvordan vi ligger an i forhold til de andre lagene i vår region. Samlingen i Stavern sist helg var et godt bidrag til å videreutvikle samholdet i laget og få etablert en velfungerende 11-er formasjon.  

Det var hyggelig å ønske Hafslund fra Sarpsborg velkommen til kunstgresset. Etter en god oppvarming kom vi godt i gang og fikk satt et tidlig press på Hafslund. Gjennom kampen fikk vi vist at vi ville mest, noe som gav oss en overbevisende 8-0 seier. Vi lot aldri Hafslund komme igang med sitt spill. Ekstra gledelig var det å se at vi gang på gang fikk til ting vi har trent på. Eksempler på dette er Jenny sin 2-0 scoring på frispark fra 20 meter, forsvarsrekka sin evne til sideforskyvninger, Milla sin gode ut-rusing når hun vinner ballen i kamp med Hafslunds angriper, Elise sitt lange løp med ball ned til død linja hvor hun hardt og presist slår 45 grader ut til Pernille som scorer 8-0 målet. Flere andre eksempler hvor vi viser at vi har lært mye i vinter kunne også vært nevnt.

Hele laget spilte godt. Denne gangen vil jeg allikevel fremheve innsatsen til Ingrid som spilte med autoritet i midtforsvaret, Emilie for hennes gode løp og ballgjenvinning på midtbanen og Selma for hennes bevegelighet i angrepet. 

Nå skal vi ta med erfaringene fra serieåpningen til den utfordrende bortekampen vi skal spille mot Ekholt på onsdag. Skal vi få poeng også her må vi igjen spille opp mot vårt beste. 

Helge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Upassende kommentarer vil bli slettet! Passende kommentarer for stå :-)