tirsdag 8. juni 2010

Jentene i 100 på 100 minutter!

Tirsdag 8. juni måtte jentene påta oppgaven å spille 2 harde kamper på en og samme dag, med kun 10 minutters pause mellom kampene.

Første kamp mot Askim ble som ventet en sterk motstander å bryne seg på. De hadde fysikken og teknikken i orden og raget høyere enn de fleste Drøbaksjentene. Vi er etterhvert blitt bortskjemte med våre jenters utrolige evne til aldri å gi seg før fløyta går og det skulle jammen vise seg denne gangen også. Kampen var jevnspilt, men som vanlig la drøbaksjentene inn et par gir mot slutten og halte seieren i land med et ruvende seiersrop til slutt.

Den siste kampen var mot UBESEIREDE Oppegård IL. Det lyste disiplin lang vei av Oppegård og noen av jentene våre visste at dette ville bli en lang og tøff krig mot en mulig seier. De har tapt èn gang for Oppegård tidligere i våres. Jentene våre åpnet kampen uten noen form for respekt og ledet raskt 2-0. Oppegård viste jentene våre hvorfor de er ubeseirede i år  i form av fysikk, pasningssikkerhet og teknikk. De hentet derfor rask igjen ledelsen og ledet 3-2 over Drøbak etter halvspilt 1. omgang. Pauseresultatet viste 5-5 og spenningen var stor hos alle foreldrene på sidelinjen. Helges jenter fikk under kampen noen forløsende gjennombrudd som de hadde terpet masse på under trening. De siste minutter ble nervepirrende med mye press mot den bakre linja men,...Drøbaksjentene red nok en gang inn i solnedgangen med 7-6 over det antatt sterkeste laget i serien. GRATULERER JENTER!!
Helge, Jon og Simon er våre kjente mesterkokker på kamp og trening. Uten den god oppskriften kunne det blitt en tøff dag for jentene. Takk igjen kjære trenere!
Samtidig håper vi at vår Sofie med gullfoten snart er på de kvikke forballbeina sine igjen. Vi gleder oss veldig til å se deg på fotballbanen igjen!